Ruilen

Indien u uw aankoop wilt ruilen voor een ander product dan heeft Vollux Carparts daar de volgende procedure voor: Meld uw retour en omruiling aan per mail (admin@vollux.nl) of per telefoon (024-2120515). Op deze wijze bespoedigt u het retourproces. U dient in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer en artikel te vermelden. Let op, u dient het te ruilen artikel vervolgens compleet en onbeschadigd indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren en voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven met reden van retour zenden en welk artikel u graag zou ontvangen. Uw retourpakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap. Via een bevestigingsemail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour. Eventuele prijsverschillen in verband met de ruiling voor een duurder of goedkoper product wordt uiteraard met u verrekend. Indien u geld terugkrijgt wordt dit teruggestort op uw rekening. Is het product duurder dan wordt er contact met u opgenomen om dit kort te sluiten met u.

Niet ruilen

Heeft u een product gekocht dat niet past of niet bevalt, dan kunt u dit binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Meld uw retour aan per mail (admin@vollux) of per telefoon (024-2120515). Op deze wijze bespoedigt u het retourproces. U dient in uw e-mail in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer en artikel te vermelden. Let op, u dient de bestelling vervolgens binnen 14 dagen indien mogelijk in de originele verpakking te retourneren en voorzien van een kopie van de factuur. Tevens ontvangen wij dan graag een begeleidend schrijven en reden van retour. Uw retour pakket kunt u bijvoorbeeld aanbieden bij een PostNL agentschap Zodra wij uw pakket retour hebben wordt deze verwerkt en wordt uw geld teruggestort op uw rekening. Via de e-mail wordt u op de hoogte gehouden van de status van uw retour.

Let op: De kosten voor retour van u naar de webwinkel, zijn voor eigen rekening.

N.B. om de overeenkomst te ontbinden, kunt u tevens gebruik maken van het wettelijk vastgesteld modelformulier voor herroeping (PDF)

Download Hier

Vollux Carparts herroepingsformulier